пʼятниця, 10 квітня 2009 10:37

"Динамо" вдячне французьким уболівальникам" - Юрій Сьомін

"Динамо" вдячне французьким уболівальникам" - Юрій Сьомін
Після першого матчу 1/4 фіналу Кубка УЄФА між "Парі Сен-Жермен" і київським "Динамо" (0:0) обидва тренери були задоволені матчем. Наставник "Динамо" Юрій Сьомін сподівається, що київські вболівальники забезпечать динамівцям гарячу підтримку на стадіоні імені Валерія Лобановського в наступний четвер, а про українське протистояння в півфіналі говорити поки що зарано.

Головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін:
У цілому я задоволений грою своєї команди. Ми грали без кількох ключових футболістів, але зберегли шанси на вихід у наступне коло напередодні матчу-відповіді. По правді кажучи, ми нічого не знали про перемогу "Шахтаря" над "Марселем". У будь-якому випадку, зараз рано говорити про українське протистояння в 1/2 фіналу. Думаю, у матчі-відповіді нам буде трошки легше, хоча ПСЖ сьогодні не показав своєї кращої гри. Може вийти дуже складна гра. Повинен сказати, що був у захоплені місцевими вболівальниками. Залишається тільки сподіватися, що наші прихильники створять таку саму атмосферу через тиждень.


Кубок УЄФА. Чвертьфінал (Перший матч)


"ПАРІ СЕН-ЖЕРМЕН" – "ДИНАМО" – 0:0

"Парі Сен-Жермен":
1.Ландро, 2.Чеара, 8.Луюндула (14.Кежман, 61), 9.Оаро (37.Моріс, 75), 10.Сессеньйон (12.Панкрат, 88), 13.Траоре, 15.Камара – кап, 20.Шантом, 23.Клеман, 25.Ротен, 32.Маконда.

"Динамо": 31.Богуш, 3.Бетао, 5.Вукоєвич, 6.Саблич, 7.Корреа (20.Гусєв, 84), 8.Алієв (19.Чернат, 72), 11.Єременко, 25.Мілевський, 30.Каддурі – кап, 36.Нінкович, 37.Юссуф.
Відео:


korrespondent.net, livesport.ru, segodnya.ua
Зараз ви читаєте новину «"Динамо" вдячне французьким уболівальникам" - Юрій Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути