Ексклюзиви
вівторок, 16 січня 2007 16:02

"Динамо" перемогло "Штутгарт" у меншості


Нігерійський півзахисник "Динамо" Юссуф став однією з ключових фігур поєдинку

Щойно закінчився другий контрольний поєдинок київського "Динамо" на зборі в ОАЕ - у матчі з представником німецької Бундесліги "Штутгартом" підопічні Анатолія Дем"яненко перемогли з рахунком 2:1.

"Динамо" грало два тайми різними складами. У першій половині гра проходила у запеклій боротьбі, в якій жодній з команд не вдалося вразити ворота. Проте відразу після перерви динамівці змогли відкрити рахунок у матчі - Юссуф після подачі Корреа вдало пробив головою. Після цього "Динамо" заволоділо перевагою і мало кілька моментів для подвоєння рахунку. Проте на 78-ій хвилині після розіграшу кутового німцям вдалося відновити рівновагу. Ще через 8 хвилин Юссуфа вилучили з поля за відмашку. Проте підопічні Дем"яненка не здалися і на останніх хвилинах двоходівка Фаркаш-Шацьких принесла киянам перемогу.

"Динамо"  (перший тайм) : Шовковський - Гусєв, Родольфо, Мандзюк, Ващук, Михалик, Ротань, Белькевич, Аліев, Мілевський, Клебер

"Динамо" (другий тайм): Луценко - Маркович, Родріго, Гавранчич, Каддурі, Юссуф, Корреа, Нінкович, Ребров, Фаркаш, Шацьких.

Голи: Юссуф (52), Шацьких (88) - Томассон (78).

Вилучення: Юссуф (86).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" перемогло "Штутгарт" у меншості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути