Ексклюзиви
вівторок, 08 лютого 2011 17:34

"Динамо" обіграло "Кубань" в серії пенальті

"Динамо" обіграло "Кубань" в серії пенальті

Київське "Динамо" продовжує підготовку до другої частини сезону і сьогодні провело свій черговий контрольний поєдинок. Суперником команди Юрія Сьоміна став новачок російської Прем'єр-ліги - ФК "Кубань". Матч в основний час завершився нульовою нічиєю, а в серії пенальті точнішими виявилися кияни.

У відсутності гравців, викликаних у різні збірні, склад на матч у "Динамо" важко було назвати оптимальним і у тренера не було можливості посилення. У першому таймі динамівці були ближче до того, щоб пропустити, ніж відкрити рахунок. Перший удар по воротах кияни завдали лише в середині тайму, а перед самою перервою явно підсіли фізично.

На 51-й хвилині "Динамо" створило перший реальний момент для взяття воріт. Маграо пробив метрів з 20-ти - голкіпер парирував м'яч прямо на набігаючого Гіоане, але на удар румуна голкіпер "Кубані" також зреагував. Потім вже прийшов час демонструвати свою майстерність Артему Кичаку, який зумів відбити м'яч, що летів в "дев'ятку". Кінцівка матчу пройшла у спокійному темпі і голів так і не було забито.

За домовленістю сторін, в разі нічиєї команди пробивали пенальті. Перші три удари представники обох команд виконали бездоганно. Потім промахнувся Гіоане, але "кубанець" Фідлер також не реалізував свій удар. П'ятий удар "Динамо" точно виконав Бетао, а Кичак відбив удар Не і приніс перемогу своїй команді.

"Динамо" - "Кубань" 0:0 (4:3 - по пенальті)

"Динамо": Кичак, Бетао, Алмейда, Хачеріді, Несмачний, Юссуф, Данило Сілва, Попов, Гіоане, Маграо, Гільєрме.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" обіграло "Кубань" в серії пенальті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути