вівторок, 19 травня 2009 15:47

"Динамівець" Майкл переходить у бразильський клуб

Автор: images.unian.net
  Майкл
Майкл
Півзахисник київського "Динамо" Майкл, який провів сезон 2008/09 на правах оренди у бразильському ФК "Сантос", залишиться виступати на батьківщині.

Днями ФК "Динамо" та "Ботафого" підписали орендну угоду, згідно якій Майкл також на правах оренди продовжить кар"єру до грудня 2009 року в клубі з Ріо-де-Жанейро. "Ботафого" виступає у Серії А чемпіонату Бразилії, в сезоні 2008 зайнявши дев"яте місце з 20-ти команд. У новому сезоні у перших двох турах команда двічі зіграла внічию.

Відзначимо, на правах оренди в "Сан-Пауло" виступає ще один динамівець - Родріго. Термін оренди захисника закінчується на початку липня, ближче до цієї дати стане відоме подальше місце продовження кар"єри футболіста.

Нагадаємо, київське "Динамо", яке вже забезпечило собі титул чемпіона України, швидше за все, не обійдеться без кадрових чисток. Вже точно відомо, що після закінчення поточного чемпіонату країни клуб покине ціла група гравців.

liga.net, ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Динамівець" Майкл переходить у бразильський клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути