субота, 06 лютого 2010 15:59

"Навіть матч з пінг-понгу не можна грати без підготовки" - Матвійчук

"Навіть матч з пінг-понгу не можна грати без підготовки" - Матвійчук

Київський "Сокіл" припинив протест пов"язаний з чотиримісячною невиплатою зарплати і вийшов на лід проти лідера чемпіонату Білорусі мінської "Юності". З футболістами пообіцяли розрахуватися до кінця лютого. Але пропущені тренування дали про себе знати. У результаті, кияни забили скільки могли, а гості скільки хотіли – 2:9 на користь команди Захарова.

Результат поєдинку та ситуацію в клубі прокоментував нападаючий "Сокола" Олександр Матвійчук.

- Ми ще потерпимо, зіграємо два наших домашні матчі, а потім будемо вирішувати, що робити. Проблем дуже багато. Вони не стільки фінансові, скільки у бажанні платити зарплату гравцям і фінансувати команду. Купляти ключки і ковзани підсилу таким людям (власник клубу Сергій Тарута).

- Гарантії від керівництва? Ми як мушкетери – віримо чесному слову.

- "Юність" - серйозний суперник. Навіть матч з пінг-понгу не можна грати без підготовки. Ми два дні не каталися. Думали зовсім про інше. У таких матчах дуже важлива концентрація, потрібно налаштовуватися, бути готовим до бійки, зіткнень, а ми більше займалися навколохокейними проблемами, ніж до того що буде на льоду. Суперник покарав нас за таку підготовку. Результат матчу справедливий. До наступної гри будемо готуватися (7 лютого "Сокіл" вдома зіграє з "Хімволокном").

Після 46 матчів "Сокіл" знаходиться на четвертому місці в турнірній таблиці. У киян 95 очок в активі. "Юність" лідирує. В 48 матчах команда Захарова набрала 122 очки.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Навіть матч з пінг-понгу не можна грати без підготовки" - Матвійчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути