середа, 09 червня 2010 10:23

"Будівельник" поповнять 12 хокеїстів

"Будівельник" поповнять 12 хокеїстів

Новачок КХЛ київський "Будівельник" завершив переговори з дванадцятьма гравцями. Команду поповнять вісім хокеїстів збірної України та четверо російських виконавців.

Клубу залишилося залагодити формальності з оформлення необхідних документів для передачі до Континентальної хокейної ліги. "Будівельник" розжився п'ятьма захисниками і сімома нападниками.

"Будівельниками" стає пара захисників "Сокола" Сергій Климентьєв та Андрій Срюбко, і ще два українських гравця цього амплуа - Геннадій Разін з Ніжнєкамського "Нафтохіміка" і Дмитро Якушин, який сезон-2009/10 провів у "Гомелі".

З мінського "Динамо" у столицю України повертаються форвард Сергій Варламов і захисник Віталій Люткевич. З "Юності" - кращий нападаючий чемпіонату Белоруссіі-2009/10 Олександр Матерухін і його партнер по ланці Олег Тимченко.

Також під прапори київського клубу покликані чотири російські хокеїсти. Це трійка нападу фіналіста Кубка Гаріна - ХК МВС: Павло Воробйов - Євген Федоров - Олексій Тертишний. Четвертим у цій компанії виявився ще один екс-форвард ліквідованого клубу з Балашихи - 25-річний Арсеній Бондарєв, який сезон-2009/10 провів Пензенському "Дизелі", що є представником вищої ліги.

Керівництво "Будівельника" продовжує переговори ще з цілою низкою гравців.

За матеріалами ХК "Будівельник"

Зараз ви читаєте новину «"Будівельник" поповнять 12 хокеїстів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути