неділя, 24 грудня 2006 13:00

"Баварія" може продати Харгрівза

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон, 64 роки, визнав, що його клуб спробує в січні придбати півзахисника мюнхенської "Баварії" і збірної Англії Оуена Харгрівза, 25 років, повідомляє Газета.ру.

Англійський клуб пранув купити Харгрівза влітку, але тоді "Баварія" відмовила. Тепер же мюнхенці згодні відпустити гравця збірної Англії, якщо самі знайдуть йому заміну.

Півзахисник збірної Англії і мюнхенської "Баварії" Оуен Харгрівз сам неодноразово висловлював бажання продовжити кар"єру в "Манчестер Юнайтед", описуючи свій можливий перехід як мрію, що "здійснилася".

- Якщо я дістану можливість виступати за такий клуб, як МЮ, моя мрія стане реальністю, - заявив півзахисник збірної Англії. - Гадаю, що "червоні дияволи" є однією з самих кращих і великих команд світу. Природно, я був задоволений інтересом до своєї персони з їхнього боку, і після цього ясно дав зрозуміти, що хочу цього переходу. "Манчестер" вважає, що з моєю появою його гра засяє новими фарбами, і я вірю, що зміг би виправдати його очікування. Мій батько народився в Болтоні, де до цих пір проживає його сім"я, тому для мене важливий не тільки ігровий аспект переїзду до Англії. В даний момент у мене діє контракт з "Баварією", але якщо я хочу чогось, я прагну прояснити все і не можу замовчувати свої надії. Не дивлячись на те, що в Німеччині мене піддають критиці, я продовжую вірити в те, що моя мрія здійсниться. Здається, дуже важливо досягати поставлених перед собою цілей.


Зараз ви читаєте новину «"Баварія" може продати Харгрівза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути