середа, 25 серпня 2010 10:02

"Аякс" зобов'язаний грати в Лізі чемпіонів" - Йол

"Аякс" зобов'язаний грати в Лізі чемпіонів" - Йол

Головний тренер амстердамського "Аякса" Мартін Йол напередодні матчу-4-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів з київським "Динамо", який відбудеться сьогодні в столиці Нідерландів, заявив, що його команда зобов'язана пройти в груповий етап турніру.

"Клуб такого рівня як "Аякс", з такою кількістю трофеїв і з такою історією, зобов'язаний грати в Лізі чемпіонів, - цитує Йола офіційний сайт амстердамського клубу. - Тому нам вкрай необхідно вирішити завдання виходу в груповий етап. Не кажучи вже про те, що виступ у Лізі чемпіонів допоможе нашим футболістам отримати неоціненний досвід і підвищити свій рівень".

"Що стосується результату першого матчу з "Динамо", то рахунок 1:1 не можна назвати поганим підсумком виїзного поєдинку, проте при цьому ми залишилися розчаровані тим, що не зуміли втримати в Києві перемогу", - відзначив також наставник "Аякса", додавши, що величезне значення у відповідній зустрічі зіграє підтримка вболівальників.

Нагадаємо, щоб вийти в груповий турнір Ліги чемпіонів, киянам треба перемагати "Аякс" або здобути нічию з рахунком 2:2, 3:3 і так далі. У випадку нульової нічиєї перемогу за сумою двох зустрічей здобуде "Аякс", а за рахунку 1:1 буде призначено додатковий час.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Аякс" зобов'язаний грати в Лізі чемпіонів" - Йол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути