пʼятниця, 30 січня 2009 17:53

"Аршавін ще не отримав дозвіл на роботу у Великій Британії" - Арсен Венгер

Автор: fc-arsenal.ru
  Арсен Венгер
Арсен Венгер
За інформацією "Sky Sports", головний тренер ФК "Арсенал" Арсен Венгер спростував інформацію про те, що його клуб вже отримав дозвіл на роботу у Великій Британії для форварда петербурзького "Зеніту" Андрія Аршавіна.

"Ми досі не домовилися з "Зенітом" про перехід Аршавіна. Ми не отримували дозволу на роботу для цього або якогось іншого футболіста.

Неважливо, наскільки ви близькі до того, щоб здійснити операцію. Важливо – чи домовилися ви. Можу заявити: зараз "Арсенал" не домовлявся з жодним клубом ні про які трансферні питання.

Ми завжди прагнемо знайти оптимальне рішення, і завжди враховуємо те, який бюджет ми маємо в своєму розпорядженні. Якщо ми домовимося – купимо цього гравця. Якщо ні – не витрачатимемо більше, ніж запланували", – цитує Венгера "profootball.com.ua".

Нагадаємо, раніше, те ж саме джерело "Sky Sports" повідомило абсолютно протилежну інформацію: "Лондонський "Арсенал" отримав дозвіл на роботу у Великій Британії для нападника петербурзького "Зеніту" Андрія Аршавіна".

"Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «"Аршавін ще не отримав дозвіл на роботу у Великій Британії" - Арсен Венгер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути