вівторок, 09 березня 2010 12:39

"Арсенал" зіграє з "Порту" без капітана

"Арсенал" зіграє з "Порту" без капітана

Капітан лондонського футбольного клубу "Арсенал" Сеск Фабрегас пропустить матч-відповідь 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів з португальським "Порту", який пройде 9 березня. Фабрегас не зможе зіграти через травму підколінного сухожилля. Про це заявив головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер, повідомляє агентство Reuters.

Під час матчу чемпіонату Англії з "Бернлі" (3:1), який відбувся 6 березня, у Фабрегаса стався рецидив травми, яку він отримав ще в грудні 2009 року. За словами Венгера, "Арсенал" не може ризикувати здоров"ям гравця, оскільки він не готовий до матчу. При цьому тренер підкреслив, що незабаром Фабрегас повернеться в стрій.

За словами Венгера, відсутність Фабрегаса на поле в матчі-відповіді не може служити виправданням для "Арсеналу". Тренер сказав, що у складі його команди виступають сильні гравці, і "Арсенал" має вийти в 1 / 4 фіналу.

У першому матчі з "Порту" лондонці програли з рахунком 1:2. У звітній зустрічі, крім Фабрегаса, через травму не зможе взяти участь захисник Вільям Галлас.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" зіграє з "Порту" без капітана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути