Ексклюзиви
середа, 25 березня 2009 17:19

"Арсенал" оселився на стадіоні ім. В. Баннікова

"Арсенал" оселився на стадіоні ім. В. Баннікова

Каноніри вирішили питання з місцем проведення домашніх матчів - клуб уклав договір із стадіоном ім. В. Баннікова до кінця сезону 2008/2009.

Як відомо, арена НТК імені Віктора Банникова є однією з 16-ти, рекомендованих ФФУ для проведення матчів за участю команд Прем"єр-ліги. Сподіваємося, що довгострокова співпраця з цим стадіоном, додасть упевненості "Арсеналу" в подальших турах чемпіонату, адже вирішено найхворобливіше питання канонірів - невизначеність з місцем проведення домашніх матчів.

"Арсенал" прийматиме новачка вищого дивізіону ФК "Львів"

А всі уболівальники дістануть можливість підтримати улюблений клуб на трибунах вже з 22-го туру Чемпіонату України з футболу, в рамках якого столичний "Арсенал" прийматиме новачка вищого дивізіону ФК "Львів". Це протистояння обіцяє бути цікавим: крім того, що клуби займають близькі позиції в турнірній таблиці, варто пам"ятати той факт, що старшим тренером львів"ян є Юрій Беньо, екс-капітан канонірів.

Отже, нагадуємо всім уболівальникам нашого клубу, що матч відбудеться в суботу, 04-го квітня, на столичному стадіоні ім. В. Баннікова (пр. Лабораторний, 7б) в 14:00.

За матеріалами sport.com.ua, fcarsenal.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" оселився на стадіоні ім. В. Баннікова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути