вівторок, 23 червня 2009 14:13

"Якщо мені будуть нагадувати мій вік, залишу збірну" - Каннаваро

"Якщо мені будуть нагадувати мій вік, залишу збірну" - Каннаваро

Капітан збірної Італії з футболу Фабіо Каннаваро заявив, що він готовий піти з команди, якщо йому постійно нагадуватимуть про його вік. Після провалу на Кубку Конфедерацій головного тренера італійців Марчелло Ліппі почали критикувати за дуже велику кількість вікових футболістів.

Каннаваро, якому 13 вересня виповниться 36 років, заявив, що якщо складність полягає через нього, то він готовий у будь-який момент піти із збірної. Центральний захисник додав при цьому, що остаточне рішення з приводу його майбутнього в національній команді прийме Ліппі.

На Кубку Конфедерацій 2009 року в ПАР збірна Італії не змогла вийти у півфінал з групи В, набравши три очки в трьох матчах. У першій зустрічі італійці перемогли США (3:1), а потім програли Єгипту (0:1) і Бразилії (0:3).

Ліппі після матчу з Бразилією зізнався, що ця поразка стала найгіршим моментом в його кар"єрі. Головний тренер відзначив, що збірна Італії дійсно потребує омолоджування, але поки багато молодих футболістів не готові грати на рівні першої команди країни.

За матеріалами Лента, Goal.com

Зараз ви читаєте новину «"Якщо мені будуть нагадувати мій вік, залишу збірну" - Каннаваро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути