пʼятниця, 14 серпня 2009 11:58

"Я ж не біла ворона, щоб з мінералкою сидіти!" - Погребняк

"Я ж не біла ворона, щоб з мінералкою сидіти!" - Погребняк

Форвард збірної Росії з футболу Павло Погребняк, який недавно підписав контракт з німецьким "Штутгартом", розповів в інтерв"ю газеті "Спорт-Експрес", що за день до матчу першого туру чемпіонату Німеччини з "Вольфсбургом" йому довелося випити пиво.

За словами Погребняка, 6 серпня 2009 року о десятій вечора всі футболісти "Штутгарту" зібралися у барі і почали пивати пиво та алкогольні коктейлі. Білоруський півзахисник "Штутгарту" Олександр Глєб розповів Погребняку, що "в Німеччині це в порядку речей".

Погребняк зізнався, що узяв у барі келих пива. "Я ж не біла ворона, щоб з мінералкою сидіти!", - сказав російський нападаючий.

Російський форвард дебютував у складі "Штутгарту" 7 серпня в матчі з чемпіоном країни "Вольфсбургом". Команда Погребняка програла з рахунком 0:2. Російський форвард підкреслив, що поразка "не зіпсувала вражень від дебюту".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Я ж не біла ворона, щоб з мінералкою сидіти!" - Погребняк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути