субота, 06 серпня 2011 17:02

П'ятов став обличчям Донецька в ролику до Євро-2012

Голкіпер''Шахтаря''і національної збірної України Андрій П'ятов став головним героєм проморолика Донецька до Євро-2012, який днями відзняли в приймаючому місті. З цією метою в столицю Донбасу відвідала знімальна група УЄФА. Саме Другові чемпіонату випала почесна місія - представити Донецьк для телеглядачів усього світу.

''Все це ми робимо для офіційної програми Євро-2012. Вона буде показана по телевізійним каналам, які отримають права на трансляцію матчів чемпіонату. У кожному приймаючому місті чемпіонату Європи ми робимо окремий сюжет про людину, яка має зв'язок з цим містом і якимось чином з ним асоціюється'', - розповів режисер проекту Вільям Морріс.

Головному герою потрібно було розповісти про основні визначні пам'ятки Донецька як одного з приймаючих міст майбутнього чемпіонату Європи. Парк кованих фігур, бульвар імені Пушкіна, Площа шахтарів, парк імені Щербакова, оперний театр і, звичайно ж,''Донбас Арена''- все це побачить світ на початку 2012 року.

''В таких зйомках я брав участь вперше. Брав участь, звичайно, в подібних проектах, хоча не настільки тривалих. Але, в принципі, це природно. Ці люди - професіонали своєї справи. Думаю, вони знають, що роблять. Тому я їм повністю довіряю'', - поділився враженнями Андрій П'ятов.

Зараз ви читаєте новину «П'ятов став обличчям Донецька в ролику до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути