Ексклюзиви
пʼятниця, 03 вересня 2010 10:22

П"ятов і Девіч потрапили у ТОП-5 найкращих футболістів СНД

П"ятов і Девіч потрапили у ТОП-5 найкращих футболістів СНД

Російська газета "Спорт-Экспресс" опублікувала результати чергового референдуму "Зірка" для визначення найкращого футболіста місяця на території країн СНД і Балтії.

Переможцем за підсумками серпня став нападаючий збірної Росії і лондонського "Арсеналу" Андрій Аршавін, який набрав 65 балів.

На другому місці опинився ще один російський форвард - Роман Павлюченко з "Тоттенхема" (45 балів), а ось на третій і четвертій позиціях розташувалися представники збірної України: воротар донецького "Шахтаря" Андрій П"ятов (35 балів) (на фото) і нападаючий харківського "Металіста" Марко Девіч (33 бали).

Що стосується загального заліку "Зірки" (січень - серпень), то тут, як і раніше лідирує Роман Павлюченко, який за підсумками проведених опитувань сумарно набрав 198 балів.

Однак у спину росіянину дихає півзахисник збірної України та московського "Локомотива" Олександр Алієв: у його активі 196 залікових пункти. Замикає ж трійку лідерів Андрій Аршавін - 180 балів.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «П"ятов і Девіч потрапили у ТОП-5 найкращих футболістів СНД». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути