Ексклюзиви
субота, 06 жовтня 2012 19:02

П?ята перемога "Іллічівця", шоста поразка "Чорноморця"

П?ята перемога "Іллічівця", шоста поразка "Чорноморця"
"Іллічівець" переміг "Чорноморець" в Маріуполі ФОТО: fcilich.com

У Маріуполі відбувся матч 11-го туру української прем'єр-ліги. Місцевий "Іллічівець" відсвяткував перемогу над одеським "Чорноморцем", ця гра завершилася з рахунком 2:1.

Олександр Чижов вивів господарів уперед на 18-й хвилині, а відразу після перерви Сергій Політило не менш ефектним ударом зрівняв рахунок. Результат зустрічі вирішив епізод у середині другого тайму, коли Віталій Федотов головою переправив м'яч у ворота "моряків".

Таким чином, "Іллічівець" здобув п'яту перемогу в сезоні, "Чорноморець" зазнав шостої поразки і зберіг 13-у позицію в першості України.

"Команда виграла, значить, оцінка цього матчу позитивна, хоча в нашій грі були погрішності. Хлопці стараються грати у футбол. Пропустили гол, але знайшли в собі сили забити другий м'яч, що й позначилося на кінцевому результаті. Довели гру до логічного кінця, результатом ми задоволені. Що стосується похибок, будемо підказувати всередині команди і розбирати їх", - сказав після матчу тренер "Іллічівця" Іван Балан в ефірі українського телеканалу "Футбол".

Чемпіонат України

Прем'єр-ліга.

11-й тур.

Іллічівець (Маріуполь) - Чорноморець (Одеса) - 2:1

Голи: Чижов, 18 (1:0); Політило, 51 (1:1); Федотов, 66 (2:1).

Іллічівець: Худжамов, Бутко, Чижов, Іщенко, Путівцев, Гречишкін, Ярошенко (Яворський, 80), Окріашвілі (Пуканич, 90), Федотов, Таргамадзе, Фомін (К.Кравченко, 67).

Чорноморець: Безотосний, Фонтанелло, Андерсон, Бергер, Зубейко, Політило, К. Ковальчук (Діденко, 84), Бобко, Бурдужан, Джа Джедже (Васін, 86), Балашов (Бакай, 62).

Попередження: Іщенко, 72 - Бакай, 64; Бурдужан, 90+2; Васін, 90+3.

Зараз ви читаєте новину «П?ята перемога "Іллічівця", шоста поразка "Чорноморця" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути