вівторок, 28 грудня 2010 17:14

П'яний Кержаков підчепив блондинку на корпоративі "Газпрому" (ФОТО)

Форвард пітерського "Зеніта" Олександр Кержаков влаштував справжній п'яний концерт на корпоративній тусовці співробітників "Газпромнафти". 28-річний спортсмен влаштував таке шоу, що йому не вистачало хіба заповнених захоплених трибун, що вибухають оплесками.

- Тепер ми знаємо, що літати він може не гірше, ніж володіти м'ячем. Він дуже багато випив, але до останнього стояв на ногах, танцював, - розповіла Вікторія - одна із запрошених на захід. - Весь вечір від нього не відходила приваблива білявка, вони разом веселилися до півночі на святі і поїхали теж разом. Виявилося, що Олександр - дуже приємна людина, привітний, добрий, тільки от зі спиртним йому треба бути обережніше.

Втомившись від сімейних чвар, пов'язаних з розлученням і розподілом майна, Олександр, якому нічого не варто підкорити жіноче серце, вирішив розважитися. Таємничої супутницею Олександра в суботній вечір стала рядова співробітниця найбільшого газового концерну.

За матеріалами lifesports.ru

Зараз ви читаєте новину «П'яний Кержаков підчепив блондинку на корпоративі "Газпрому" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути