четвер, 14 червня 2012 11:25

Путін погодився, що карати за бійки у Варшаві треба і росіян

Путін погодився, що карати за бійки у Варшаві треба і росіян
Затримали багато поляків і росіян. Фото: galinfo.com.ua

Прем'єр Польщі Дональд Туск і президент Росії Володимир Путін розмовляли по телефону про інцидент, котрий стався у вівторок до та після матчу Польща-Росія. Туск висловився, що негативні емоції на стадіоні не повинні впливати на стосунки між державами та громадянами.

Путін зателефонував Туску в середу. Прем'єр Польщі запевнив, що переважна більшість поляків та росіян розважались у Варшаві у гарній атмосфері, а інцидент стосувався лише певної кількості осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росію оштрафували на 120 тисяч євро за фанатів

Обидва співрозмовника погодились з тим, що заарештовувати потрібно незважаючи на національну приналежність. Туск запевнив, що так було і у Вроцлаві, і у Варшаві. Він нагадав також, що радник президента Росії Михайло Фєдотов, який перебуває з візитом у Польщі, позитивно оцінив дії польської поліції, котра не допустила до ескалації агресії.

"Це не Польща з Росією стояли на вулицях Варшави. Це кількасот дурнів з однієї та іншої сторони хотіли довести, що вони важливіші ніж Євро-2012. Я не надавав би цьому великого значення", - рішуче сказав прем'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На час Євро-2012 кількість повій зросла, ціни на секс-послуги впали

Політики обговорювали і потребу економічної співпраці. Володимир Путін похвалив польську економіку, котра під час економічної кризи не пішла на спад.

Зараз ви читаєте новину «Путін погодився, що карати за бійки у Варшаві треба і росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути