середа, 05 грудня 2012 09:48

"Нехай ідуть у відпустку, відпочивають, переосмислюють багато речей" - Суркіс

"Нехай ідуть у відпустку, відпочивають, переосмислюють багато речей" - Суркіс
Суркіс: "Першу половину сезону "Динамо" провалило". Фото: dynamo.kiev.ua

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс після нічиєї із загребським "Динамо" заявив, що першу половину сезону команда провалила, адже не вийшла в плей-офф Ліги чемпіонів, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Звичайно, завдання не виконано і перша половина сезону провалена. Треба називати речі своїми іменами. З себе я провини не знімаю. Треба працювати. Давайте спочатку переосмислити все, що сталося цієї осені. Не все було добре, більше негативних було моментів. Прийшов новий головний тренер, але на нього звалилося нещастя у вигляді хвороби. Зараз у команді хороший мікроклімат, налагоджуються відносини, підуть люди, які не можуть допомогти команді. Тренери з селекціонерами підготують список гравців, яких вони хотіли б бачити в команді. Когось вийде придбати, когось, можливо, ні. Будемо намагатися придбати тих гравців, які потрібні для посилення команди", - сказав Суркіс.

За його словами, вчорашній матч у столиці Хорватії важко назвати футбольним, адже снігопад призвів газон стадіону "Максимір" в непридатність.

"Водне поле, гандбол, що хочете, але тільки не футбол. Хлопці боролися, старалися, самовіддача була хороша. Якби рахунок був 0:0, він би теж був би по грі. Нехай ідуть у відпустку, відпочивають, переосмислюють багато речей, і будемо готуватися до нового сезону. Всі розуміють ситуацію. Старалися, боролися, але по такому полю нічого не можна продемонструвати. В першому таймі і ми могли пропустити. Слава Богу, забив Ярмоленко. Говорити, що рахунок закономірний, на такому полі неможливо. Це не футбол. Треба привести себе в порядок, відпочити, в новому сезоні ставити перед собою серйозні завдання і намагатися їх виконувати ", - зазначив президент "Динамо".

Нагадаємо, матч шостого туру групового раунду Ліги чемпіонів "Динамо" (Загреб) - "Динамо" (Київ) завершився вчора з рахунком 1:1. Кияни посіли третє місце в групі і навесні зіграють в Лізі Європи.

Зараз ви читаєте новину «"Нехай ідуть у відпустку, відпочивають, переосмислюють багато речей" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути