неділя, 04 липня 2010 13:58

Пуйоль тимчасово втратив зір у матчі з Парагваєм

Пуйоль тимчасово втратив зір у матчі з Парагваєм

Захисник збірної Іспанії з футболу Карлес Пуйоль на кілька секунд втратив зір під час матчу 1 / 4 фіналу чемпіонату світу з Парагваєм. Пуйоль перестав бачити після того, як в одному із зіткнень одержав сильний удар по голові. Загрози подальшої участі гравця в ЧС-2010 немає, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Коли саме Пуйоль отримав удар по голові, не уточнюється. Наприкінці зустрічі захисник попросив заміну, і на 84-й хвилині замість нього на поле вийшов Карлос Марчена. Хвилиною раніше нападаючий збірної Іспанії Давид Вілья відкрив рахунок. Матч завершився з рахунком 1:0 на користь іспанців.

Крім Пуйоля в матчі з Парагваєм травми отримали півзахисник Сеск Фабрегас і захисник Серхіо Рамос. Фабрегас пошкодив праве плече в зіткненні з воротарем парагвайців Хусто Вільяром, а Рамос в одному з єдиноборств отримав удар ногою в обличчя від Хонатана Сантани.

Після гри Фабрегас зізнався, що плече сильно болить, але висловив надію, що зможе вийти на поле в півфінальному матчі з Німеччиною (7 липня). За словами Рамоса, якому після гри наклали два шви, спочатку він злякався, що Сантана зламав йому ніс, але все обійшлося.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Пуйоль тимчасово втратив зір у матчі з Парагваєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути