середа, 25 серпня 2021 15:38

ПСЖ назвав ціну на Мбаппе

ПСЖ назвав ціну на Мбаппе
Мбаппе не показав свого рівня на чемпіонаті Європи. Фото: Reuters

Керівництво футбольного клубу "Парі-Сен-Жермен" може розглянути продаж форварда 22-річного Кіліана Мбаппе в "Реал Мадрид".

Учора "вершкові" зробили першу офіційну пропозицію про трансфер француза за €160 млн, але її відхилили. Парижани вважають, що гравець не продовжуватиме контракт, який закінчується. Мбаппе відхилив усі пропозиції клубу про нову угоду. З цієї причини "ПСЖ" розгляне можливість продажу нападника, якщо отримає пропозицію майже €200 млн. Про це повідомляє Get French Football News із посиланням на L'Equipe.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роналду може стати одноклубником Зінченка

Чинний контракт Мбаппе із "ПСЖ" чинний до 30 червня 2022 року. Мбаппе виступає за "ПСЖ" із 2017-го, а до цього захищав кольори "Монако". Минулого сезону чемпіонату Франції форвард узяв участь у 31 матчі, забив 27 голів і зробив сім результативних передач. Також на його рахунку вісім голів у 10 іграх у Лізі чемпіонів. На чемпіонаті Європи Мбаппе взяв участь у чотирьох іграх і відзначився одним гольовим пасом.

Зараз ви читаєте новину «ПСЖ назвав ціну на Мбаппе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути