пʼятниця, 18 лютого 2011 16:34

Провінційний російський клуб придбав вихованця "Барселони"

Провінційний російський клуб придбав вихованця "Барселони"

Російська прем'єр-ліга продовжує дивувати гучними трансферами. Слідом за "Тереком" і "Анжі" гучним придбанням відзначився новачок елітного дивізіону - нижегородська "Волга".

Команда поповнила склад вихованцем іспанської "Барселони" і гравцем молодіжної збірної Іспанії Марком Кросасом, говориться в повідомленні на сайті нижньогородців. Деталі контракту з 23-річним опорним півзахисником не розголошуються.

Попереднім клубом Кросаса був шотландський "Селтік", за який він виступав з 2008 року. Іспанський футболіст також встиг пограти в дублюючому складі "Барселони" і французькому "Ліоні".

Новий клуб Кросаса посів друге місце за підсумками сезону-2009 в першому дивізіоні і в цьому році дебютує в російській прем'єр-лізі.

Нижньогородці зміцнюють склад і вже оголосили про підписання контрактів з цілим рядом футболістів, включаючи Гогіта Гогуа, Руслана Аджинджала, Олександра Білозерова і Леілтона.

Нагадаємо, що раніше інші російські провінційні клуби обзавелися зірками світового футболу. Так, махачкалинський "Анжі" купив чемпіона світу у складі збірної Бразилії Роберто Карлоса, а "Терек" з Грозного запросив до себе на капітанський місток відомого голландського тренера Рууда Гулліта.

За матеріалами Корреспондент, Reuters

Зараз ви читаєте новину «Провінційний російський клуб придбав вихованця "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути