неділя, 08 грудня 2019 11:30

Провал в англійських клубах, клієнт відомого агента: що потрібно знати про нападника-новачка київського "Динамо"

Провал в англійських клубах, клієнт відомого агента: що потрібно знати про нападника-новачка київського "Динамо"
Ібрагім Каргбо підписав контракт з "Динамо" на три з половиною роки.

Київське "Динамо" підписало контракт на 3,5 роки з бельгійським форвардом,19-річним Ібрагімом Каргбо . Переїхав до Києва у статусі вільного агента.

Який його бекграунд?

Батько - Ібрагім Карго-старший - теж був професійним футболістом. Грав за збірну Сьєрра- Леоне, шведські, бельгійські та нідерландські клуби.

"Динамо" розраховує на Каргбо у юнацькій команді. В юнацькій Лізі УЄФА кияни вийшли до 1/16 фіналу . Наступні матчі проведуть вже у 2020-му. У Ігоря Костюка є хороші легкі форварди Владислав Ванат та Денис Ісаєнко, а от проблема силовим нападником стоїть дуже гостро. 190 сантиметровий Каргбо здатен її вирішити.


Справи новачка "Динамо" веде Дмитро Селюк. Цей агент відомий тим, що працює з Яя Туре, колишньою зіркою "Барселони" та "Ман Сіті". Свого часу також працював з Георгієм Деметрадзе. Цей агент спеціалізується на роботі із молодими вихідцями з Африки. У юнацькій команді "Динамо" вже грає один його клієнт 18-річний нігерієць Джозеф Окоро.

Новачок "Динамо" готовий зіграти на декількох позиціях. Попри гарну антропометрію, потрібну для гри центрофорвардом, Каргбо також може вийти на фланзі атаки. Завдяки довгим ногам має хорошу швидкість, непогано працює з м'ячем.

Готовий зіграти на декількох позиціях. Попри гарну антропометрію, потрібну для гри центрофорвардом, Каргбо також може вийти на фланзі атаки

Каргбо за два роки провів понад 30 матчів на офіційному рівні. За цей час зміг забити 3 м'ячі. Показник не дуже вражаючий.

Не зміг закріпитися в англійських "Челсі" та "Арсеналі". Виступав за "Редінг" та "Крістел Пелес", але без успіху.

Гравець юнацької збірної Бельгії. Провів за неї 7 матчів, забив одного разу у ворота Англії. Перетинався з Україною. 26 березня команда Сергія Нагорняка розтрощила Бельгію - 5:2, а Карго вийшов на зміну в другому таймі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" хоче один мільйон євро за оренду свого футболіста

В чемпіонаті України серед 19-річних "Динамо" лідирує, на очко випереджаючи "Шахтар". Чемпіонат відновиться на початку березня.

Зараз ви читаєте новину «Провал в англійських клубах, клієнт відомого агента: що потрібно знати про нападника-новачка київського "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути