середа, 20 грудня 2006 17:01

Протасов відмовився від Мелащенко

Одним з гравців, яких дніпропетровський "Дніпро" виставив на трансфер, став форвард Олександр Мелащенко, 28 років, повідомляє Спорт-Експрес. Генеральний директор клубу Андрій Стеценко вважає, що колишній футболіст київського "Динамо" та полтавської "Ворскли" ще міг би принести користь "Дніпру". Проте головному тренерові команди Олегу Протасову послуги форварда не знадобилися.

- Ми буквально кілька місяців тому оформили з Мелащенком нову угоду, - прокоментував ситуацію Стеценко. - На мою думку, яка, можливо, дещо відрізняється від думки Протасова, Олександр допоміг команді в останніх матчах. Забив два важливі м"ячі у ворота донецького "Металурга" і київського "Динамо", тим самим підтвердивши правильність продовження з ним контракту. Але головний тренер вирішив по-іншому, сказавши, що нам потрібний один, а краще два форварди, які були б рівнем вище, ніж Олександр. Клуб в це міжсезоння зробить відповідні придбання, тому Мелащенко і було запропоновано шукати нову команду, - розповів Стеценко.

Зараз ви читаєте новину «Протасов відмовився від Мелащенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути