Ексклюзиви
четвер, 10 червня 2010 17:28

Промоутер Повєткіна спростував домовленість про бій з Кличком

Промоутер Повєткіна спростував домовленість про бій з Кличком

Промоутер російського боксера-важковаговика Олександра Повєткіна Володимир Хрюнов спростував інформацію про те, що представникам росіянина вдалося домовитися про бій з українцем Володимиром Кличком. За словами Хрюнова, Кличко досі веде переговори про організацію поєдинку з британцем Девідом Хеєм, пише видання "Советский спорт".

Промоутер Повєткіна розповів, що чутки про те, що бій Кличко - Повєткін може відбутися 11 вересня у Франкфуркте, засновані на даних німецьких ЗМІ про те, що брати Клички зарезервували стадіон у Франкфурті на 11 і 18 вересня. При цьому поки неясно, хто з братів вийде на ринг в один з цих днів.

Повєткін є офіційним претендентом на титул чемпіона світу за версією IBF (Міжнародна федерація боксу), яким володіє Володимир Кличко. Хрюнов підтвердив, що IBF оголосила 11 вересня крайнім терміном проведення бою між росіянином і українцем. Однак, за словами промоутера, "ніякої конкретики поки немає".

Хрюнов додав, що в даний час представники Повєткіна готують Кличку пропозицію, від якої українцеві буде складно відмовитися. Якщо Кличко-молодший прийме цю пропозицію, то бій пройде в Москві. Оптимальною датою проведення поєдинку Хрюнов назвав жовтень, а місцем - арену "Мегаспорт" на Ходинському полі.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Промоутер Повєткіна спростував домовленість про бій з Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути