субота, 31 січня 2009 10:19

Прокуратура зняла з "Інтера" усі звинувачення в договорняках

Прокуратура зняла з "Інтера" усі звинувачення в договорняках
Прокуратура Мілана спростувала повідомлення про те, що вони звинуватили чемпіона Італії міланський "Інтер" у здачі матчів.

Відома італійська газета Il Giornale оприлюднила статтю, в якій йшлося про те, що в результаті розслідування, проведеного прокуратурою Мілана, було встановлено, що діючий чемпіон Італії, "Інтер" навмисне втрачав очки в кінці минулого чемпіонату.

"Gazeta.ua" виділяє ще одну причину через яку виникли підозри про договорняки: "приводом для розслідування був знайдений у травні минулого року запис телефонних розмов між групою осіб, зокрема екс-головним тренером "Інтера" Роберто Манчіні, Марко Матерацці, Хав"єром Дзанетті та якимсь Доменіко Брешиа, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності по звинуваченню у торгівлі наркотиками".

Проте вже ближче до обіду, в La Gazzetta Dello Sport з"явилося повідомлення про те, що ніякого розслідування з боку прокуротури Італії відносно кінцівок сезону-2007/08 та зокрема міланського "Інтера" проведено не було.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура зняла з "Інтера" усі звинувачення в договорняках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути