вівторок, 07 квітня 2009 11:21

Прогнози букмекерів на матчі "Шахтаря" і "Динамо" в Кубку УЄФА

Прогнози букмекерів на матчі "Шахтаря" і "Динамо" в Кубку УЄФА
Донецький "Шахтар" є фаворитом першого матчу 1/4 фіналу Кубка УЄФА з "Олімпіком" (Марсель) за версією авторитетної букмекерської контори "William Hill".

Шанси на перемогу "гірників" оцінюються коефіцієнтом 1,83 (чим нижче коефіцієнт, тим вищі шанси на перемогу). Нічия оцінюється в 3,20, а на перемогу гостей фахівці ставлять - 3,75.

Київське "Динамо" перший матч з "Парі Сен-Жермен" проведе на виїзді, і, на думку букмекерів, навряд чи переможе. На перемогу французів ставки приймаються як 2,10 до 1, на нічию - 3,00 до 1, а перемога "Динамо" оцінюється коефіцієнтом 3,20.

Відзначимо, за результатами жеребкування, яке відбулося, 20 березня, київське "Динамо" зустрінеться з "Парі Сен-Жермен", а донецький "Шахтар" зіграє з марсельським "Олімпіком". Матчі відбудуться 9 квітня.


Довідка від "Gazeta.ua":

Букмекерська контора William Hill одна із найстаріших контор у Англії та світі. Заснована в 1934 році, має більше 70 років досвіду в букмекерському бізнесі. Тримає близько 2,000 пунктів прийому ставок по всій Англії. Більше 450,000 клієнтів по телефону зі всього світу роблять William Hill лідером у цьому сегменті ринку. Через інтернет обслуговується 292,000 активних клієнтів. Вони мають 7,500 Fixed Odds Betting Terminals і 600 AWP machines в їх роздрібній мережі. У БК William Hill працює 13,000 чоловік, щорічний грошовий обіг $15.5 мільярдів.

newsru.ua, williamhill

Зараз ви читаєте новину «Прогнози букмекерів на матчі "Шахтаря" і "Динамо" в Кубку УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути