пʼятниця, 10 жовтня 2008 18:35

Прогнози боксерів на бій Кличка з Пітером

Юрій Нужненко, чемпіон світу за версією WBA: "У поєдинку Кличко - Пітер все залежатиме від того, в якій формі до цього бою підійде Віталій. На його тренуваннях я не був присутній, спаринги його по телевізору не показують, так що, в яких він кондиціях, судити не можу.

Але якщо брати до уваги його колишні виступи, то в цій зустрічі шанси 70 на 30 на користь Віталія. Втім, і Пітер "бичок" здоровий, так що розслабляти "булки" з ним ніяк не можна. Напевно він намагатиметься постійно тиснути, зближуватися, прориватися на зручну для себе ближню дистанцію.

Віталій, швидше за все, розстрілюватиме здалека і при необхідності клінчувати. Але як би там не проходив поєдинок, сподіваюся, довше, ніж до 7 раунду, дострокової перемоги українця нам чекати не доведеться".

В"ячеслав Узєлков, Інтерконтинентальний чемпіон за версією WBA: "Прогнозів на бій я принципово не даю, але одне можу сказати: Віталій Кличко підійде до цієї зустрічі у відмінній формі.

Знаючи його особисто, я повністю впевнений, що незалежно від того, чи бився він або довго не виходив на ринг, він побудує підготовку так, що на поєдинок проти Пітера вийде у всеозброєнні. Думаю, Віталій постійно розстрілюватиме супротивника і чекатиме свого моменту. Не варто забувати, що Віталій володіє дуже сильним ударом, який може відразу відправити у нокаут.

Пітер же лізтиме вперед, боротися, нав"язувати силове протистояння. Взагалі, начинка цього бою здається мені дуже цікавою, оскільки, як на мене, ця зустріч має 90% шансів закінчитися до раніше, причому нокауту можна чекати як з одного, так і з іншого боку".

Віталій Русаль, Інтерконтинентальний чемпіон за версією IBO: "Нікого не здивую, якщо скажу, що форма Віталія в цьому бою вирішить багато що. Якщо бій затягнеться, то в пізніх раундах йому доведеться важко.

Знову ж таки, Віталій довго не виступав. Не можна також унеможливлювати і травми. Але все таки Пітер йому цілком по зубах. Віталій напевно дуже мотивований на перемогу і повинен вдарити нігерійця у п"ятому раунді. До шостого справа дійти не повинна".

Валерій Бражник, чемпіон слов"янських країн за версією WBC: "Я схиляюся до думки, що Віталій повинен перемагати нокаутом до 7 раунду. Якщо йому це не вдасться, то перемога буде за Пітером. Тривалий простій без боїв не може не позначитися.

По очках ця зустріч однозначно не закінчиться: зібралися два таких хлопці, що хтось повинен впасти. Проте я вірю, що першим вдарити повинен Віталій. Макклайн вже показав, як можна перемагати Пітера, а удар в українця, думаю, пожорсткіше".

Сергій Федченко, Інтерконтинентальний чемпіон за версією IBF: "Хід цього поєдинку бачу таким: Пітер пресуватиме, а Віталій зустрічати. Думаю, українець виграє достроково, оскільки не з руки йому возитися з супротивником всі раунди, може і втомитися.

Підборіддя у нігерійського "Кошмару" не таке вже і міцне. Із слабких сторін обидвох відзначу, що Пітер не володіє особливою технікою, а Віталія може підвести "функціоналка", оскільки він довго не боксував".

boxnews

Зараз ви читаєте новину «Прогнози боксерів на бій Кличка з Пітером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути