Ексклюзиви
четвер, 20 січня 2022 08:03

Продовжує отримувати зарплату. "Дженоа" не розірвав контракт з Шевченком

Продовжує отримувати зарплату. "Дженоа" не розірвав контракт з Шевченком
Андрій Шевченко не зміг закріпитися в "Дженоа". Фото: ФК "Дженоа"

Аутсайдер Серії А "Дженоа" не розірвав контракт із 45-річним українським тренером Андрієм Шевченком.

Колишній тренер збірної України перебуває на контракті із "грифонами" та отримає зарплату, розповів журналіст Ігор Бурбас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бенфіка" відмовилася від Шевченка

"Ніяких 20 мільйонів євро компенсації штаб українського коуча не отримав. Не вірте пліткам! Як так, спитаєте ви? Дуже просто.

Шевченко продовжить перебувати на контракті з "Дженоа" доти, поки не знайде нового місця роботи. Відповідно поспішати з працевлаштуванням нагальної потреби немає. Самі розумієте - зарплата щомісяця у повному розмірі виплачуватиметься аж до літа 2024-го. До слова, чистими вона складає 2,3 млн. євро на рік. Ще 1 млн. Шева мав отримати бонусом, якби зберіг прописку у Серії А. Але не судилося. Керівництво вирішило інакше і тепер утримуватиме на балансі увесь штаб українця, який обходиться клубу у 7 млн. річних.

До слова, Шевченко - вже третій алленаторе, який нині на чинному контракті у "Дженоа" і відсторонений від управління командою", - йдеться у повідомленні.

Андрій Шевченко залишився без роботи після відставки з "Дженоа" 15 січня. Тренер протримався на посаді два місяці. Під керівництвом Шевченка "Дженоа" виграв один матч з 11, тричі зіграв в нічию та один раз програв.

У 2016-2021 роках Шевченко очолював збірну України. Під керівництвом тренера збірна змогла вийти на Євро-202021, де дійшла до чвертьфіналу.

Зараз ви читаєте новину «Продовжує отримувати зарплату. "Дженоа" не розірвав контракт з Шевченком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути