четвер, 08 листопада 2012 12:28

Привид "Севільї" на "Стемфорд Брідж": "Шахтар" програв "Челсі" на останніх секундах
21

Фото: ФОТО: Reuters

Донецький "Шахтар" програв на виїзді з рахунком 2:3 лондонському "Челсі" у матчі 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА.

Команди дуже активно розпочали зустріч, і дебют першого тайму видався багатим на події. На п'ятій хвилині Ярослав Ракицький віддав пас назад воротареві Андрію П'ятову, який, вибиваючи м'яч, влучив у Фернандо Торреса. Від іспанського форварда м'яч залетів у ворота. Але вже на дев'ятій хвилині Фернандіньйо зробив прохід у штрафний справа, і після його прострілу Вілліан зрівняв рахунок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліга чемпіонів. "Челсі" - "Шахтар" 3:2

Надалі на полі відбувалася рівна гра. "Челсі" більше володів м'ячем, але гості відповідали своїми небезпечними випадами. Гарну можливість забити мав Алекс Тейшейра.

Але кінцівка тайму залишилася-таки за лондонцями. На 40-й хвилині Хуан Мата вивів на ворота Торреса, П'ятов зіграв на виході й головою вибив м'яч, але прямо на бразильця Оскара, який скористався тим, що голкіпер "Шахтаря" залишив ворота й дальнім ударом направив м'яч у ціль. Незабаром П'ятов ще й виручив свою команду після удару того ж Оскара.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" програв "Челсі" на останніх секундах, "Ювентус" розгромив "Нордшелланд"

Але вже на початку другого тайму "Шахтарю" вдалося знову зрівняти рахунок. Фернандіньйо пасом знайшов біля правого краю штрафного Даріо Срну, який прострілив у центр, і Вілліан оформив свій другий гол у цій зустрічі. Через кілька хвилин Разван Рац був першим на підборі після виносу м'яча зі штрафного майданчика "аристократів" і пробив у штангу.

Після цього "Челсі" захопив ініціативу. В середині тайму Обі Мікель забив головою після подачі зі штрафного, але зробив це з офсайду. Господарі поля продовжували тиснути практично до останніх хвилин матчу. Щоправда, донецьким футболістам вдалося наприкінці провести небезпечну атаку, під час якої гравці "Челсі" кілька разів блокували удари "гірників", а удар Раца не досяг мети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Селтік" переміг "Барселону", "Баварія" забила шісь м'ячів "Ліллю": результати матчів ЛЧ середи

А на третій доданій хвилині "Челсі" заробив кутовий, і після подачі Мати Віктор Мозес, який вийшов на заміну, ударом головою ввігнав м'яч під поперечину воріт П'ятова, принісши своїй команді перемогу.

В іншому матчі групи Е італійський "Ювентус" розгромив на своєму полі з рахунком 4:0 данський "Нордшелланд".

Отже, після чотирьох турів "Шахтар" і "Челсі" набрали по 7 очок, у "Ювентуса" - 6 пунктів і у "Нордшелланда" - 1 бал.

Зараз ви читаєте новину «Привид "Севільї" на "Стемфорд Брідж": "Шахтар" програв "Челсі" на останніх секундах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути