Ексклюзиви
середа, 05 серпня 2020 17:51

Приберіть із клубу відкати, кумівство, ледарів і бездарів – фанати звернулися до Суркіса

Приберіть із клубу відкати, кумівство, ледарів і бездарів – фанати звернулися до Суркіса
Ультрас "Динамо" жорстко протистоять Суркісу. Фото Фейсбук

Ультрас "Динамо" WBC відреагували на заяви про отримання грошей за свою діяльність. Вони закликали президента почати боротьбу з корупцією.

"Останнім часом дуже багато фейкової інформації і бруду почало виливатися на наш рух. Ми заявляємо, що з часу відокремлення нашого руху від офіційного фан-клубу 2009 року ми жодного разу не отримували ніяких грошей на перформанси, банери, виїзди чи іншу вигоду від клубу або інших сторонніх осіб. Саме ультрас "Динамо" є одним з небагатьох рухів, які категорично відмовилися від підтримки збірної в ФФУшному проекті "Вірні Збірній", коли нам пропонували безкоштовні євровиїзди і квитки.

Окремо хочемо згадати про заяви від власників клубу або наближених до них осіб про те, що минулорічний банер в Чернігові або наші акції після ганебного призначення Луческу головним тренером "Динамо" були і є проплаченими. Ми вже пів року чекаємо доказів від Ігоря Михайловича, а обіцяних скріншотів все так і немає. А те, що ми співпрацюємо з керівництвом "Шахтаря" або УАФ, звучить не просто смішно, а дуже нерозумно.

Однак не вимагає ніяких доказів факт організації Суркісами проплачених акцій під Національним банком України. Достатньо лише поглянути на обличчя учасників цих "пікетів", щоб це зрозуміти.

Ми прекрасно розуміємо, що наступним етапом будуть спроби вирішити питання з нами по-поганому. Проблеми з потраплянням на стадіон, цькування на нас правоохоронних органів. Цілком може дійти і до псування майна або нападів під під'їздами. Дзвінки з СБУ з пропозиціями вирішити питання ми вже отримуємо. Але ми чітко впевнені в своїх переконаннях і не збираємося відступати ні на крок. Ми вже справами довели, що готові навіть віддати життя за свою країну. А "Динамо" для багатьох хлопців значить не менше.

Ми ні в якому разі не хочемо поганого для "Динамо". Однак брати Суркіси за останні роки довели "Динамо" до плачевного стану, жодна ланка в клубі не працює належним чином. Тому наші вимоги прості і зрозумілі - або вони знаходять для "Динамо" нового, налаштованого на реальні зміни власника, або ж наймають команду професійних менеджерів, які приберуть з клубу відкати, кумівство, нездар і ледарів. А самі відходять від управління клубом. Але спочатку Луческу повинен піти", - сказано в заяві ультрас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Блохін - гордість нації, Суркіс - ніхто" - Маркевич

Раніше ультрас "Динамо" заявили про своє неприйняття нового тренера киян Мірчі Луческу.

Зараз ви читаєте новину «Приберіть із клубу відкати, кумівство, ледарів і бездарів – фанати звернулися до Суркіса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути