Ексклюзиви
пʼятниця, 15 квітня 2011 18:49

Президент "Анжі" подарував Роберту Карлосу ексклюзивний спорткар за два мільйони доларів

Президент "Анжі" подарував Роберту Карлосу ексклюзивний спорткар за два мільйони доларів

Президент махачкалинського "Анжі" Сулейман Керімов подарував на 38-річчя бразильському захисникові команди Роберто Карлосу ексклюзивний спорткар Bugatti Veyron вартістю 2 мільйони доларів.

Він також пообіцяв кожному гравцеві своєї команди точно таке ж авто, якщо "Анжі" у найближчі чотири роки стане чемпіоном Росії, відзначає видання Derniere Heure.

Крім того, російський мільярдер, який є давнім шанувальником таланту Карлоса, витратив ще 3 мільйони доларів на святкову вечірку в розкішному столичному готелі "Метрополь" з нагоди дня народження бразильського ветерана. На неї він виписав американського репера Flo Rida і "сексапільну" шпигунку Анну Чапман.

Як відзначає видання, це крапля в морі порівняно з особистим статком президента клубу, яке оцінюється в 5,5 мільярда євро.

Розчулений Роберто Карлос заявив, що буде радий залишитися на адміністративній посаді в "Анжі" після завершення кар'єри футболіста.

Зараз ви читаєте новину «Президент "Анжі" подарував Роберту Карлосу ексклюзивний спорткар за два мільйони доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути