пʼятниця, 26 березня 2010 14:46

Прем"єр-ліга відклала "справу Заварова" і оштрафувала Максимова

Прем"єр-ліга відклала "справу Заварова" і оштрафувала Максимова

За підсумками свого чергового засідання, Дисциплінарний комітет української Прем"єр-ліги ухвалив рішення оголосити перерву в розгляді питання з вирішення суперечки між ФК "Арсенал" і колишнім головним тренером "канонірів" Олександром Заваровим, інформує офіційний сайт Прем"єр-ліги.

Такий крок був зроблений у зв"язку зі складністю справи і необхідністю додаткового дослідження наданих сторонами документів. Розгляд питання буде продовжено на наступному засіданні.

Крім того, ДК ПЛ прийняв рішення застосувати дисциплінарні санкції до ще двох тренерів. Так, за невиконання рішення ДК ПЛ щодо виплати компенсації ФК "Оболонь", на головного тренера ФК "Кривбас" Юрія Максимова накладено штраф у сумі 2 500 гривень. При цьому у випадку, якщо тренер не сплатить ФК "Оболонь" перший транш компенсації за дострокове розірвання контракту до 31.03.2010 р., він буде дискваліфікований до моменту виконання рішення ДК ПЛ в частині сплати першого траншу компенсації.

За неетичну поведінку під час матчу 21-го туру чемпіонату України "Ворскла" - "Таврія" головний тренер полтавського клубу Микола Павлов відсторонений від участі у змаганнях на два матчі. При цьому на нього накладено штраф у розмірі 5 000 гривень.

За матеріалами Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр-ліга відклала "справу Заварова" і оштрафувала Максимова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути