вівторок, 19 лютого 2013 14:41

"Позиція ФФУ щодо чемпіонату СНД залишається незмінною" - Коньков

"Позиція ФФУ щодо чемпіонату СНД залишається незмінною" - Коньков
Коньков як і раніше стоїть на своєму. Фото: Наталя Чубенко

Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков, як і раніше проти створення об'єднаного чемпіонату СНД, про це він заявив кореспондентові ИТАР-ТАСС.

Вчора в Москві пройшла презентація чемпіонату за участю 14 клубів російської прем'єр-ліги і української "Таврії". Президент ЦСКА Євгеній Гінер в пресі не зміг назвати причини відсутності більшості клубів з України, зауваживши, що "грунтуючись на особистих бесідах, я розумію, що вони дуже зацікавлені в участі в чемпіонаті". А також порівняв президента ФФУ Анатолія Конькова з відомим казковим персонажем - "весь світ - за, а Баба-Яга проти", зауваживши, що це особисто думка глави ФФУ і він "не повинен говорити за всю Україну".

"Заяву Гінера не читав, але чув про неї, - сказав Анатолій Коньков. - Ще раз підкреслю, в оцінці перспектив створення чемпіонату СНД, позиція ФФУ залишається незмінною, а даючи її, ми керувалися не тільки статутом Федерації футболу України, але і ФІФА і УЄФА - регламентуючими документами, за якими живе світовий футбол. В тому числі і футбольний клуб ЦСКА, президентом якого є пан Гінер. До речі, як керівник футбольного клубу з цими документами він повинен бути знайомий".

Нагадаємо, президент ФІФА Йозеф Блаттер заявив, що асоціація ніколи не підтримає ідею чемпіонату СНД.

Зараз ви читаєте новину «"Позиція ФФУ щодо чемпіонату СНД залишається незмінною" - Коньков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути