Ексклюзиви
пʼятниця, 27 березня 2020 17:35

"Поїздка в супермаркет складніша за матч проти "Ман Сіті" - Каштру

"Поїздка в супермаркет складніша за матч проти "Ман Сіті" - Каштру
Луїш Каштру очолив "Шахтар" улітку 2019 року. Фото: ФК "Шахтар"

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував пандемію коронавірусу, яка захопила Європу.

"Я прокинувся, і це був якийсь інший день. Я знав, що це буде важко зрозуміти. Мене з 11 років турбували тренування або матчі. Я врівноважував себе в сім'ї щоразу, коли це було потрібно, день у день. Але сьогодні, під час очевидних обмежень, цей день не є щасливим. Без м'яча, без близьких і в 4000 кілометрів від Португалії...

Причини відсутності щастя в основному полягають в тому, що багато хто страждає від вірусу, який захопив світ, спустошив життя, розлучив сім'ї і зруйнував світову економіку.

Протягом багатьох років ми були об'єднані ідеєю глобального світу, ми відкрили свої кордони і дали гігантський простір, але економічна жадібність глобального світу забула правила. Все пішло не так.

Тепер нам залишається чекати, що станеться з багатьма з нас. Скільки впадуть і більше не піднімуться? Скільки рухатимуться далі? У скількох буде гідність допомогти тим, хто впав?

Я не знаю, коли все повернеться на круги своя. Десять днів тому я думав про другий матч Ліги Європи і про зустріч із київським "Динамо". Сьогодні я думаю про маску, дезінфекційний засіб, миття рук і ризиковану поїздку в супермаркет, яка здається складнішою за гру проти "Манчестер Сіті" або "Аталанти",- написав Каштру для tribunaexpresso.pt.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишню зірку "Шахтаря" хочуть серйозно покарати за порушення карантину

Чемпіонат України призупинено через пандемію коронавірусу. Точної дати поновлення змагань поки що немає. За оптимістичними прогнозами, матчі УПЛ можуть поновити в середині травня.

Зараз ви читаєте новину «"Поїздка в супермаркет складніша за матч проти "Ман Сіті" - Каштру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути