Ексклюзиви
неділя, 28 серпня 2011 11:08

Повєткін переміг Чагаєва у бою за титул чемпіона світу

Повєткін переміг Чагаєва у бою за титул чемпіона світу

Російський боксер-важковаговик Олександр Повєткін переміг Руслана Чагаєва з Узбекистану і завоював титул "звичайного" чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація). Бій відбувся в ніч на 28 серпня в німецькому Ерфурті. Поєдинок у прямому ефірі транслював Viasat Sport.

За підсумками 12 раундів усі судді віддали перемогу Повєткіну. Два арбітри визнали перемогу росіянина з рахунком 117:113, ще один виставив очки 116:112. Повєткін володів ініціативою у перших раундах і в завершальній частині бою, а Чагаєв мав перевагу в середині бою (особливо в шостому раунді).

Cуперчемпіоном WBA є українець Володимир Кличко, який також володіє титулами чемпіона IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація). Чагаєв і Повєткін розігрували вакантний титул "звичайного" чемпіона WBA, оскільки займали перше і друге місце в її рейтингу.

Після поєдинку з Чагаєвим у Повєткіна стало 22 перемоги в 22 боях (15 з них - нокаутом). На рахунку Чагаєва тепер 27 перемог (17 - нокаутом), дві поразки і одна нічия.

Зараз ви читаєте новину «Повєткін переміг Чагаєва у бою за титул чемпіона світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути