середа, 01 серпня 2018 13:03

Повідомили коли і з ким проведе наступний бій Ломаченко

Повідомили коли і з ким проведе наступний бій Ломаченко
Ломаченко проведе наступний поєдинок 1 грудня. Фото: Etcetera.media

Стала відома дата наступного поєдинку Василя Ломаченка (11-1, 9 КО). Менеджер українського чемпіона Егіс Клімас також назвав ім'я майбутнього суперника.

"Відновлення йде добре. Ми провели разом 3-4 дні в Москві - Ломаченко прилетів підтримати свого друга Олександра Усика у вирішальному поєдинку Суперсеріі проти росіянина Мурата Гассієва. Ломаченко працює з фізіотерапевтом. Все йде за графіком. Лікар каже, що операція пройшла без ускладнень, він задоволений ходом відновлення. Незабаром у Василя буде ще один візит до лікарів.

Плани на майбутнє? Я буквально тільки що спілкувався з Top Rank, говорив з її главою Бобом Арумом. Плани такі: 25 серпня Бельтран проведе бій з пуерторіканцем Хосе Педрасом, а Ломаченко зустрічається з переможцем цього протистояння. Бій Ломаченка з переможцем бою Бельтран-Педрас відбудеться 1 грудня.

Звичайно ж ми хочемо битися з Гарсією, але у Майкі завжди знайдеться якась відмовка. Повторюся: ми хочемо бою з Гарсією. Але з боку американця якісь дивні виправдання. Зробити бій просто - необхідно лише бажати. Як тільки його менеджер звернеться до нас, ми знайдемо рішення ", - сказав Егіс Клімас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анатолій Ломаченко підтвердив статус найкращого тренера світу

Василь Ломаченко разом з Олександром Усиком очолюють рейтинг найкращих боксерів світу.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили коли і з ким проведе наступний бій Ломаченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути