неділя, 20 липня 2008 10:54

Повєткін переміг Сайкса

Повєткін переміг Сайкса

Обов"язковий претендент на титул IBF у надважкій вазі Олександр Повєткін уночі в Чехові впевнено переміг американця Тауруса Сайкса. Поєдинок розглядався його табором як один з етапів підготовки до бою з Володимиром Кличком.

Перевага Повєткіна чітко позначилася вже до кінця першого раунду, в другому і третьому Сайкс тричі побував на підлозі (його падіння не були зараховані за нокдаун), а в четвертому американець вирішив не мучити більше ні себе ні суперника і в черговий раз звалився на ринг, після чого рефері зупинив поєдинок.

Також у рамках цього шоу средньоваговик Дмитро Пірог переміг одноголосним рішенням суддів Геарда Аджетовіча, напівсередньоваговик Роман Селіверстов переміг за очками колишнього чемпіона Європи Міхеля Трабанта, а екс-чемпіон Росії у напівважкій вазі Денис Лебедєв, який повернувся на ринг після майже чотирирічної перерви, нокаутував у першому раунді Арчіла Мезврішвілі.

allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «Повєткін переміг Сайкса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути