середа, 13 листопада 2013 10:32

"Побудуємо свою гру так, щоб вона була ефективною і результативною" — Тимощук

"Побудуємо свою гру так, щоб вона була ефективною і результативною" — Тимощук
"Всі збірники у гарному настрої" - Тимощук ФОТО: isport.ua

Капітан збірної України Анатолій Тимощук не хотів грати у плей-офф чемпіонату світу проти Франції. Про це футболіст розповів журналістам перед відкритим тренуванням команди.

"Збірна України завжди славилася своїми бійцівськими якостями. Це може принести нам результат," - каже Тимощук.

10 гравців команди "висять" на картках. Під загрозою дискваліфікації перебуває і сам капітан.

"Не думаю, що це має нам завадити. На збір викликали 25 гравців. Це практично два склади. Грати у таких поєдинках — це велика довіра і велика честь.

Ім'я збірної Франції на нас не тисне. На жаль, так сталося, що волею жеребу нам випав такий суперник. Напевне, це найсильніша команда, на яку ми могли потрапити. Ми цього не хотіли. Зараз нам головне психологічно налаштуватися. Всі збірники у гарному настрої.

Вчора ми розпочали підготовку, сьогодні нас чекає ще одне тренування. Також вже був ряд теоретичних занять. До першого матчу з французами ми повністю будемо готові, вивчимо суперника і побудуємо свою гру так, щоб вона була ефективною і результативною."

Тимощук виступає за пітерський "Зеніт", куди повернувся влітку цього року. Українець не має постійної ігрової практики. Лучано Спаллетті востаннє випускав українця в основі півтора місяці тому.

"Якщо я скажу, що мене все влаштовує, то, мабуть, це буде неправдою. Я хочу працювати, рвуся в бій, залишаюся після тренувань. Плюс у мене є величезний досвід."

На рахунку 34-річного Тимощука 133 матчі у футболці збірної України.

"У збірній приділяю увагу тому, щоб хлопці комфортно себе почували, підказую і намагаюсь завести. Адже характер та бійцівські якості можуть принести нам результат. Дуже важливо вже сьогодні готуватись до цих відповідальних матчів."

Нагадаємо, матч збірних України та Франції відбудеться 15 листопада на НСК "Олімпійський" о 21:45. Трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «"Побудуємо свою гру так, щоб вона була ефективною і результативною" — Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути