Ексклюзиви
понеділок, 13 червня 2011 13:55

"Після першого тайму передумов для поразки не було" - Яковенко

"Після першого тайму передумов для поразки не було" - Яковенко

Перший тур групового етапу молодіжного чемпіонату Європи приніс збірній Україні прикру поразку від чехів з рахунком 1:2. На думку тренера синьо-жовтих Павла Яковенка, до перерви ніщо не віщувало біди, що сталася у другому таймі, а наставник чехів Якуб Доваліл дякував своїм гравцям за перемогу.

Павло Яковенко, головний тренер збірної України:

"Після першого тайму передумов для поразки не було. Єдине, що не сподобалось - м'яч занадто багато тримався в середині. Хотілося би, щоб атаки швидше розвивались. Чехи реалізували свої моменти, ми - ні. Потрібно дивитися запис, вивчити, звідки ці моменти з'явилися.

У Тараса Степаненка часткове пошкодження привідного м'яза стегна, це виявило обстеження. Щодо Романа Зозулі - не завжди йому півзахисники встигають допомагати, тому він не реалізував себе, але до нього претензій немає. Він зробив величезний обсяг корисної роботи.

Тренувальний процес зараз не так важливий, як відновлення. В кінці могли зрівнювати рахунок. Зараз гравці стомлені і фізично, і психологічно. Наше завдання - привести їх до тями. У нас чудові умови для відновлення. Ще дві гри попереду, постараємося все виправити".

Якуб Доваліл, головний тренер збірної Чехії:

"Це наш перший матч на чемпіонаті Європи, тому початок видався для нас фантастичним. У першому таймі обидві команди, як і очікувалося, дещо нервували, але в другому ми зробили поправки в півзахисті і заграли краще.

Команда попрацювала на славу. Думаю, в кінцівці нам просто не пощастило, коли ми стали жертвою індивідуальної помилки. Однак ми здобули першу перемогу на турнірі, яка відкриває перед нами чудові перспективи.

Ми чекаємо на зустрічі з Англією та Іспанією. Жеребкування групового етапу пройшло ще в листопаді, і ми знали, з ким доведеться грати. Ми повністю готові до матчів з іншими збірними в нашій групі".

Зараз ви читаєте новину «"Після першого тайму передумов для поразки не було" - Яковенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути