Ексклюзиви
пʼятниця, 13 вересня 2013 16:25

Після "МЮ" Фергюсон взявся за лопату
5

Фото: ФОТО: sports.ru

Сер Алекс Фергюсон не сидить без діла, після того як залишив посаду головного тренера "Манчестер Юнайтед". Зокрема днями він взяв участь у благодійній акції та викопав першу лопату землі на місці побудови нового крила хоспісу "Кілбрайд" у своїй рідній Шотландії, повідомляє The Daily Mail.

Хоспіс, будівництво якого планується закінчити через рік, буде займатися паліативною допомогою хворим з важкими захворюваннями, в тому числі на рак.

Денніс Галлахер, голова хоспісу "Кілбрайд", сказав: "Нам дуже пощастило, що така людина, як сер Алекс, знайшов час у своєму щільному графіку, щоб допомогти нам. Думаю, той факт, що нас підтримують такі люди, показує, наскільки важливий цей проект для мешканців Південного Ланаркширі".

"У минулому сер Алекс жив в Іст-Кілбрайді, так що це людина, яка пам'ятає про своє походження і своє коріння. Він багато років допомагає нашому хоспісу".

Зараз ви читаєте новину «Після "МЮ" Фергюсон взявся за лопату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути