Ексклюзиви
неділя, 26 травня 2013 11:35

"Після гри пішов у роздягальню "Боруссії" - Тимощук

"Після гри пішов у роздягальню "Боруссії" - Тимощук
Анатолій Тимощук святкував перемогу у Лізі чемпіонів з прапором України ФОТО: facebook.com

Український легіонер "Баварії" Анатолій Тимощук поділився емоціями від перемоги у фіналі Ліги чемпіонів.

"Нарешті вдалося завоювати цей трофей - єдиний, якого мені не вистачало у моїй європейської кар'єрі. З третьої спроби таки це вдалося. Відчуття були змішані: ми пропустили, я дуже сильно переживав. Але коли ми забили на 89-й хвилині, я розумів, що гра закінчена, потрібно було спокійно дограти, і все.

Незабутні почуття. Лігу чемпіонів виграють одиниці у своєму житті, тому я дуже радий, що мені з командою вдалося досягти цієї вершини і перемогти на настільки значимому рівні.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Мрія здійснилася" - як Тимощук святкував перемогу у Лізі чемпіонів

Нервово починали і перший тайм, і другий. Давали супернику створювати моменти, було багато помилок. Але у другому таймі створили більше моментів, слава Богу, що їх реалізували. Було відчуття "Не забиваєш ти - заб'ють тобі", тому переживав.

Вирізали сітку? Думаю, це нормальна практика. Я побіг туди з ножицями, а хлопці мене підтримали. Взяли собі сітку на сувеніри, я побільше набрав (сміється). Роздам на подарунки.

Є хлопці, з якими ми товаришуємо у "Боруссії" - ті ж поляки. Після гри пішов до них у роздягальню, помінялися футболками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимощук не хвилюється перед фіналом Ліги чемпіонів

Перемогу присвячую насамперед своїй сім'ї: дітям, дружині, які сьогодні прилетіли і підтримували мене. Вони беруть участь у всіх моїх перемогах. Присвячую рідним і близьким, друзям, батькам, які мене виховали і дали життєву школу. Всім дякую за підтримку, дуже радий, що вони були на стадіоні.

Про свій новий клуб скажу після матчів збірних. Думаю, ви бачили, що є різні висловлювання, всілякі чутки. У найближчі кілька тижнів поставлю всі крапки над "i", - пообіцяв Тимощук у післяматчевому флеш-інтерв'ю каналу "НТВ+Футбол".

Зараз ви читаєте новину «"Після гри пішов у роздягальню "Боруссії" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути