неділя, 05 листопада 2017 13:08

"Посидимо у сімейному колі" - Блохіну виповнилося 65 років

"Посидимо у сімейному колі" - Блохіну виповнилося 65 років
Олег Блохін не тренує з 2014 року, коли залишив "Динамо"

Сьогодні, 5 листопада, Олегу Блохіну виповнюється 65 років. Перед ювілеєм володар "Золотого м'яча-1975", екс-тренер збірної України і "Динамо" зізнався як святкуватиме ювілей.

"Чесно, ніяких особливих святкувань не планую - в сімейному колі посидимо", - сказав Олег Блохін в інтерв'ю газеті "Сегодня". - Я і на 60 років випив трохи коньяку. Думаю, зможу - це сто відсотків. Знаєте, я з того часу кожні півроку перевіряюся в Києві у лікарів.

Все нормально, все стабільно. Просто я зрозумів після відходу Андрія Баля, інших хлопців, що треба приділяти собі увагу. А то ми якось безладно до цього ставилися - мовляв, спортсмени ж, здорові мужики, так що там може статися? А коли сталося, багато хлопців почали перевірятися. І правильно роблять.

Я все їм. Стежу за вагою, хоча проблеми із зайвими кіло у мене ніколи не було".

Блохін - володар "Золотого м'яча-1975", двох Кубків володарів кубків (1975 і 1986), найкращий бомбардир в історії "Динамо" (268 голів) і другий - в історії українського футболу (339 голів).

В якості тренера він виводив збірну України в 1/4 фіналу Кубка світу 2006 року, а також керував національною командою на домашньому Євро-2012.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Два роки добиваюся, щоб Олег узяв "Динамо"

Влітку відомий журнал FourFourTwo склав свою версію найкращих гравців за всю історію футболу. У сотню рейтингу потрапив лише один український футболіст - Олег Блохін. Володар "Золотого м'яча" розташувався на 45-му місці.

Зараз ви читаєте новину «"Посидимо у сімейному колі" - Блохіну виповнилося 65 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути