середа, 17 травня 2017 20:11

"Поразка у фіналі Кубка України поставить під сумнів кар'єру Реброва в "Динамо"

"Поразка у фіналі Кубка України поставить під сумнів кар'єру Реброва в "Динамо"
Журналіст Ігор Циганик каже: якщо "Шахтар" впевнено обіграє "Динамо" у фіналі національного Кубка, то наступний чемпіонат країни може бути таким же, як поточний.

Ведучий програми "Профутбол" Ігор Циганик вважає, що матч фіналу Кубка України стане визначальним для головного тренера "Динамо" Сергія Реброва.

"Фінал Кубка України - ключовий матч для кількох людей. Перший - це, безперечно, Ребров. Поразка в цьому поєдинку поставить під сумнів його подальшу кар'єру у київському клубі.

Хто що б не говорив, але від цього дуже багато що залежить. Думаю, що в середу будуть ключові відповіді на те, як команда сприймає тренера, наскільки вона готова за нього битися, наскільки вона готова віддатися, щоб отримати цей трофей.

Це дуже хороший симптом того, що можна перевірити необхідність подальшої співпраці з головним тренером "Динамо". Я не кажу про його кваліфікацію. Він її довів: два чемпіонства, вихід в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів говорять самі за себе. Настають певні моменти, коли потрібно розуміти, як далі керувати процесом. Це головна інтрига фіналу Кубка України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Букмекери визначилися з фаворитом фіналу Кубка України

Друга інтрига - "Шахтар". Завдяки своїм футболістам "гірники" істотно перевершують інші команди. Маю на увазі легіонерів. Це дуже сильно впадає в очі. Єдиний конкурент, який може бути - це "Динамо".

Ця кваліфікація повинна бути або підтверджена, або ми зрозуміємо, що конкурентоспроможна історія на наступний сезон завершена. Якщо "Шахтар" впевнено і спокійно обіграє "Динамо", то для мене буде зрозуміло, що наступний сезон може бути таким же, як поточний", - сказав Циганик.

Сьогодні, 17 травня, в Харкові "Динамо" зіграє з "Шахтарем" в рамках фіналу Кубка України. Наш сайт веде текстову онлайн-трансляцію зустрічі. Прямий ефір на каналі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Поразка у фіналі Кубка України поставить під сумнів кар'єру Реброва в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути