середа, 06 листопада 2019 09:21

Поразка команди Ракицького і фантастичні матчі у Дортмунді та Лондоні: результати матчів вівторка Ліги чемпіонів

Поразка команди Ракицького і фантастичні матчі у Дортмунді та Лондоні: результати матчів вівторка Ліги чемпіонів
Ярослав Ракицький став винуватцем другого пропущеного м'яча у ворота "Зеніта". Фото: соціальні мережі

У вівторок, 5 листопада, зіграли перші матчі 4-го туру Ліги чемпіонів. Gazeta.ua знайомить читачів з їхніми результатами.

У групі G "Ліон" вдома легко переміг "Бенфіку" 3:1. "Зеніт" вдома поступився німецькому "Лейпцигу" 0:2. Команда Ракицького пропустила перший гол у доданий час до першого тайму, а потім в середині другого тайму пропустила ще раз. Очолює групу "Лейпциг", який має 8 очок, на одне очко менше у "Ліона", а "Зеніт" і "Бенфіка" набрали 4 і 3 очки відповідно.

"Барселона" не змогла забити жодного м'яча на "Камп Ноу" чеській "Славії" - 0:0. В іншій грі "Боруссія" Дормунд видала фантастичний камбек у матчі проти "Інтера". Німецький клуб поступався під час першого тайму за рахунком 0:2, але зміг вирвати перемогу - 3:2 завдяки дублю Хакімі. "Барселона" лідирує в групі, маючи 8 очок, на одне менше у "Боруссії". "Інтер" набрав 4 пункти, а "Славія" тільки 2.

У групі Е "Ліверпуль" легко обіграв вдома чемпіона Бельгії "Генк" 2:1. Юрген Клопп задіяв ротацію в цьому матчі. "Наполі" вдома не зміг переграти "Зальцбург" - 1:1. Мерсисайці впевнено очолюють турнірну таблицю, маючи в своєму активі 9 очок. "Наполі" з 8 пунктами займає 2-е місце. На 4 очки відстає "Зальцбург", а "Генк" має тільки одну нічию у своєму активі

.Неймовірний матч вийшов у Лондоні, де "Челсі" та "Аякс" розписали нічию 4:4. Під час гри нідерландці перемагали 1:4, але не змогли утримати перевагу, отримали вилучення та дозволили супернику зрівняти рахунок у матчі. В іншій грі групи "Валенсія" вдома перемогла "Лілль" 4:1. Тепер у "Челсі", "Аякса" та "Валенсії" по 7 очок. У представника Франції "Лілля" - лише одне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Баварія" залишилася без головного тренера

6 листопада відбудеться матч в інших групах Ліги чемпіонів. Донецький "Шахтар" у Загребі гратиме проти чемпіона Хорватії "Динамо". Початок гри – о 22:00.

Зараз ви читаєте новину «Поразка команди Ракицького і фантастичні матчі у Дортмунді та Лондоні: результати матчів вівторка Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути