субота, 10 березня 2012 16:58

Помічники Фергюсона травмували наставника "МЮ" таблом

Помічники Фергюсона травмували наставника "МЮ" таблом

Після матчу Ліги Європи проти "Атлетика" з Більбао сер Алекс Фергюсон відчував не тільки біль від поразки з рахунком 2:3 на "Олд Траффорд".

На 59-й хвилині поєдинку (тоді рахунок матчу був ще 1:1) наставник "Манчестер Юнайтед" травмував ногу, сидячи на лаві запасних. Сера Алекса підвели його ж власні помічники. Вся справа у тому, що Рене Меленстен передавав електронне табло Майклу Фелону, але обоє так невідривно спостерігали за перипетіями на полі, що випустили його з рук на ногу своєму шефу.

Реакція Фергюсона була красномовною. Наставник схопився за ушкоджене місце і скривився від болі. Виявляється, табло може бути дуже небезпечним предметом.

Треба віддати належне тренеру "МЮ". Незважаючи на біль, сер Алекс не відривав очей від поля і своїх підопічних. "Червоні дияволи" не змогли потішити свого наставника, а навпаки, заподіяли йому ще й душевної болі своєю поразкою на власному полі.

Виправити ситуацію "Юнайтед" може у матчі-відповіді 15 березня.

Щодо помічників Фергюсона, то вони не виявили жалю до свого боса. Сер Алекс так і не дочекався вибачень від Фелана та Меленстена. Може вони просто не помітили, якого болю завдали наставнику?

До речі, Фергюсон вже не вперше стає жертвою своїх помічників. Одного разу один із асистентів проколов повітряну кульку під вухом наставника.

Зараз ви читаєте новину «Помічники Фергюсона травмували наставника "МЮ" таблом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути