Ексклюзиви
середа, 30 червня 2021 21:00

Помічники Шевченка переконали його випустити на поле Довбика

Помічники Шевченка переконали його випустити на поле Довбика
Іван Гецько не вірив у перевагу Швеції. Фото: pobeda.od.ua

Автор першого забитого м'яча збірної України Іван Гецько розповів про враження від учорашньої перемоги нашої збірної над Швецією – 2:1.

– Ні секунди не сумнівався в нашій перемозі, – каже Іван Михайлович. – Не знаю, звідки пішли розмови, шо шведи переможуть нас. Подивився на статистику особистих зустрічей – ми мали перевагу. Подивився на склади команд – не побачив особливої переваги шведів. Єдиний привід думати про свою вищість вони мали після групового турніру. Дійсно, Швеція фінішувала першою в групі, а ми – третіми. Але шведам фартило на груповому турнірі, а нам зараз пішов фарт. Бо якби Роберт Левандовський забив на один м'яч більше, то вже Швеція могла фінішувати третьою. І нічого в цьому сенсаційного не було би.

Гецько згоден, що нашу команду підводить зайвий консерватизм тренера.

– Знаю, що випустити на поле Довбика Андрія Миколайовича переконали італійські помічники. Саме вони наполягали на заміні втомленого Ярмоленка на свіжого Довбика. Але він міг впертися і не послухати їх. Але ж послухав! Взяв на себе відповідальність і переміг. А переможців ніхто не судить. Довбик за 10 хвилин на полі мав більше моментів аніж Яремчук і Бесєдін за 100 хвилин. Значить, хлопець явно недооцінений.

Іван Михайлович з оптимізмом дивиться на матч проти Англії.

– Англійці вважають себе великими фаворитами, але хай собі так і думають. Якщо вже нам почало так щастити, то цей фарт не скоро закінчиться. Англійці вчора мене не переконали. Якби німці не злякалися грати в свою гру, то могли би завершити все в першому таймі. Не думаю, що вони продемонстрували щось видатне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, що відбувалося на стадіоні після матчу України

В 1/4 фіналу турніру збірна України зустрінеться з командою Англії. Матч відбудеться в Римі 3 липня. Досі збірна України лише один раз перемагала команду Англії. Це було восени 2009 року.

Зараз ви читаєте новину «Помічники Шевченка переконали його випустити на поле Довбика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути