четвер, 19 лютого 2009 14:55

Померла 26-річна олімпійська чемпіонка

Померла 26-річна олімпійська чемпіонка
У віці 26 років померла польська спортсменка Каміла Сколімовська (Kamila Skolimowska), яка стала в 2000 році першою в історії Олімпійських ігор власницею золотої медалі в метанні молота, повідомляє в ніч на четвер РІА Новини з посиланням на Польське радіо.

Сколімовська, за даними Польського радіо, відчула себе погано під час тренування в Португалії. Спортсменку відразу госпіталізовали, проте, не дивлячись на всі зусилля лікарів, врятувати її життя не вдалося. Причини смерті спортсменки поки не уточнюються, повідомляє lenta.ru.

Каміла Сколімовська народилася 4 листопада 1982 року у Варшаві. У 2000 році у віці 17 років вона виграла золоту медаль на Іграх в Сіднеї, де вперше в історії Олімпіад був розіграний комплект нагород в метанні молота серед жінок. Сколімовська була призером чемпіонатів Європи, а також багаторазовою чемпіонкою Польщі.

Дочка Роберта Сколімовського, призера чемпіонату світу з важкої атлетики.

Сколімовська - срібний (2002) і бронзовий (2006) призер чемпіонату Європи. Чемпіонка Європи серед юніорів (1997) і чемпіонка світу серед юніорів (1999). Багаторазова чемпіонка Польщі і рекордсменка Польщі (76 м 83 см, 2007), пише sport.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Померла 26-річна олімпійська чемпіонка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути