вівторок, 07 квітня 2020 03:24

Помер відомий футбольний тренер Радомир Антіч

Помер відомий футбольний тренер Радомир Антіч
Помер Радомир Антіч. Фото: Футбол

6 квітня в віці 71 року пішов з життя унікальний тренер тренер Радомир Антіч - сербський фахівець встиг попрацювати з "Атлетіко", "Реалом" і "Барселоною".

Довгий час тренер боровся з важкою хворобою, повідомили родичі Антіча.

Більшу частину кар'єри гравця Антіч провів в "Партизані", з яким виграв чемпіонат Югославії. Потім він ставав чемпіоном Туреччини в складі "Фенербахче", встиг пограти в іспанському "Реал Сарагоса" і на заході кар'єри допоміг "Лутон Таун" виграти третій за силою дивізіон Англії.

А ось кар'єра в якості тренера у нього була куди помітніше. Починав він у ролі асистента в "Партизані", а потім надовго перебрався до Іспанії. Там він встиг попрацювати в таких клубах як "Реал Сарагоса", мадридський "Реал", "Ов'єдо", "Атлетіко", "Барселона" і "Сельта", але тільки з "матрацниками" домігся реальних успіхів виграв чемпіонат і Кубок Іспанії.

Також Антіч керував збірною Сербії, з якою виходив на КС-2010. А останнім місцем роботи сербського тренера став китайський клуб "Шаньдун Лунен", який він залишив у 2013 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати Ґвардіоли померла від коронавірусу

Нагадаємо, що 29 березня пішов з життя легендарний захисник "Атлетіко". Луїс Капон виступав за "Атлетіко" з 1970 по 1980 рік.

Зараз ви читаєте новину «Помер відомий футбольний тренер Радомир Антіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути