Ексклюзиви
пʼятниця, 26 лютого 2021 21:25

Помер голкіпер "Порту"

Помер голкіпер "Порту"

Гранд португальського гандболу "Порту" сповістив про смерть 32-річного воротаря команди Альфредо Кінтани.

Про це повідомляє сайт "Порту".

"Вістка, якою ми ніколи не думали поділитися: наш дорогий Альфредо Кінтана пішов сьогодні. Тебе назавжди запам'ятають, як одного із наших. Справжній "дракон". Спочивай з миром, Вічний Кінтана!", - сказано у зверненні "Порту".

У португальця був виявлений набряк мозку, спричинений тривалою зупинкою серця, яка трапилася під час тренування (зупинка тривала 45 хвилин). Він був госпіталізований і введений в стан штучної коми. Проте лікарям не вдалося врятувати життя спортсмена.

Кінтана виступав за "Порту" десять років і ставав п'ять разів чемпіоном Португалії в 2012, 2013, 2014, 2015 і 2019 роках.

Андрій Мягков помер 18 лютого. З-поміж усіх ролей, він чи не найбільше запам'ятався грою Жені Лукашина у фільмі Ельдара Рязанова "Іронія долі, або З легкою парою!". Ще грав у стрічках "Службовий роман", "Гараж", "Жорстокий романс", "На Дерибасівській гарна погода, або На Брайтон-Біч знову йдуть дощі", а також в продовженні "Іронії долі". У 2014 році актор не підтримав анексію РФ українського Криму та поставив свій підпис у колективному листі російських артистів на підтримку України. Також він закликав до мирного вирішення конфлікту на Донбасі. У 2015 році українське Міністерство культури внесло актора до так званого "білого списку" російських діячів культури, які висловлювались на підтримку територіальної цілісності та суверенітету України.

Зараз ви читаєте новину «Помер голкіпер "Порту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути